Brakuje Ci opcji filtrowania?
Zgłoś nam
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od -50 do 300 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 10 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 300 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 5 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 250 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 2 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 100 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 0.1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od -50 do 200 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 2 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 100 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 0.1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Tak |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od -45 do 200 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Silikon, Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 0.1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Tak |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 50 do 300 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 2 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 120 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 120 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 250 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 2 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Tak |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od -40 do 200 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 5 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 50 do 300 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 120 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Tworzywo sztuczne |
Pamięć pomiaru: | Nie |
---|---|
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 100 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | Od -20 do 200 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 5 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 300 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 0.1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od -45 do 200 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Pamięć pomiaru: | Nie |
---|---|
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 40 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Folia |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Tak |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 250 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Silikon, Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od -10 do 250 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 120 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 0.1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od -50 do 300 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Silikon, Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 150 |
Wyświetlacz: | Tak |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 25 do 100, od 50 do 300, od 80 do 90 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 40 do 110 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 0.2 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 50 do 300 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 5 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 50 do 300 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Aluminium |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 120 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna, Szkło |
Pamięć pomiaru: | Nie |
---|---|
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 0 do 100 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna, Szkło hartowane |
Termometr kuchenny to gadżet, który niezwykle ułatwia pracę w kuchni. Podczas pieczenia całego indyka czy pieczeni, termometr do żywności jest niezbędny, aby sprawdzić, czy potrawa jest już upieczona. Dostępne są sondy, mierzące temperaturę cały czas oraz szpikulce do wbijania w mięso.
Termometr kuchenny wbrew pozorom ma szerokie zastosowanie. Wszyscy wiedzą, jak ważne jest, aby mięso było dobrze upieczone, a jednocześnie nie wysuszyło się na wiór. Bez termometru trudno określić, kiedy jest ten moment, aby je wyjąć z piekarnika. Wbijanie co chwila noża czy widelca powoduje, że z mięsa uciekają tylko soki. Tutaj swoje zadanie ma termometr kuchenny. Wbijamy go w mięso i na wyświetlaczu od razu widzimy, jaka jest temperatura wewnątrz porcji. W ten sam sposób termometr do żywności może zostać użyty w trakcie pieczenia ciasta, gotowania sosu, smażenia na głębokim oleju, a nawet przy przyrządzaniu herbaty. Warto nadmienić, że różne rodzaje herbat parzy się w różnych temperaturach.
Dostępne są trzy rodzaje termometrów:
- termometr kuchenny analogowy lub cyfrowy. Nadają się do szybkiego odczytu temperatury, po wyjęciu dania z piekarnika;
- termometr kuchenny wyposażony w termoparę, inaczej zwaną sondą. To urządzenie, które składa się z termometru z wyświetlaczem oraz przewodów zakończonych sondą ze szpikulcem;
- klasyczny termometr do mięs - umieszcza się go od razu przy włożeniu dania do pieca.
Najlepiej jest, aby termometr kuchenny miał szpikulec ze stali nierdzewnej, jest odporny na uszkodzenia i łatwy w czyszczeniu. Rączka zaś powinna być zrobiona z solidnego plastiku. Sprawdź także produkty z kategorii: szybkowary, kombiwary, parowary, ryżowary, szynkowary oraz cyrkulatory sous vide.
NOWOŚCI
GAMING
NA CZASIE
PORADNIK MEDIA EXPERT
Obsługa klienta
Informacje
Zakupy
Moje konto
Pomoc
Zadzwoń do nas
Tel. 756 756 756
Pon - Pt
08:00 - 20:00
Sob
10:00 - 18:00
Niedz
10:00 - 18:00
Fax 22 122 31 11
Інфолінія:
пн-пт: 8:00 - 20:00
Infoline:
Mon-Fri: 8:00 - 20:00
Znajdź swój sklep
Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 40 618 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; numer rejestrowy BDO: 000135672. Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756